Volgers

maandag 14 juli 2014

ER IS ER EEN JARIG

Goedemorgen lieve Besties lovers,






Vandaag een heel bijzonder dag bij de Dutch My Besties Girls, want wij zijn jarig. Wij vieren ons 1ste verjaardag. Wij mogen terug kijken op een heel mooi 1ste jaar. Waarin heel veel mooi werk van de DT dames voorbij is gekomen, maar ook hele mooie werkstukken van onze deelnemers. Hoewel er een aantal dames zijn afgehaakt en natuurlijk ook weer een aantal binnen in het team zijn gekomen, kan ik alleen maar zeggen, dat ik heel trots ben op dit mooie team met hele enthousiaste dames en hoop dat ons tweede jaar net zo mooi zal zijn als dit 1ste. 




(Dit tasje heeft inmiddels bij de Scrapbookstampsociety de DT winners prijs gewonnen)


Om dit te vieren hebben we een hele leuke nieuwe challenge voor jullie, die mede door de vakantieperiode 4 weken zal duren. Het thema deze keer, Alles mag, behalve een kaart. Dit hebben de dames vertaald in werkelijk prachtige werkstukken. Het ene is nog mooier dan het andere en sommige zijn erg origineel. Om jullie dit allemaal te laten zien, hebben wij voor jullie een verjaardagsbloghop gemaakt. Op ieder blog is een leuke prijs te winnen en op het challengeblog zijn ook nog drie extra prijzen te winnen, die door Sherri Baldy beschikbaar zijn gesteld.










Wat moet je doen om voor deze prijzen in aanmerking te komen. Start op het challengeblog. Je moet volger zijn en ben je dat nog niet dan moet je dat worden. Laat een bericht achter bij de reacties. Daarna klik je op de bovenste naam van het rijtje van onze DT dames (Alma). Dan kom je vanzelf op haar blog, daar laat je ook weer een reactie achter bij de berichten als je in aanmerking wil komen voor haar prijs. Het is natuurlijk ook heel leuk om volger bij haar te worden. Op Alma's blog staat weer het rijtje met de DT dames. Daar klik je op de volgende. ( Anja ) en zo ga je het hele rijtje langs. Uit eindelijk kom je weer op het challengeblog uit en daar kun je nog even controleren, of je inderdaad volger bent en een reactie achter gelaten heb.




















Deze prijs kun je bij mij winnen: een prachtige paars/roze combi van papier en allerlei assecoires en de leuke digi, alles wat ik zelf ook gebruikt heb om dit leuke cadeautasje te maken.


THE DUTCH MY BESTIES GIRLS

ALMA


CHRISTA

CINDY


                                     ****DOROTHY**** (je bevindt je nu hier)





NANS

NICOLETTE

THE DUTCH MY BESTIES GIRLS


Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen met onze nieuwe challenge en wens jullie veel succes met de bloghop en hoop dat er voor jullie ergens een leuke prijs te winnen valt.

Met een lieve groet van mij.

dinsdag 8 juli 2014

TILDA MET HAAR TIJGERTJE

Hallo Magnolia fans en natuurlijk ook alle bezoekers van mijn Kaartentuin,

Vandaag heb ik voor jullie een heel schattige kaartje van Tilda met haar tijgertje. Het is eigenlijk een soort label, dat ik gebruikt heb om aan een bos bloemen te hangen. Een van de vele kleine bedankcadeautjes, die je aan het einde van een schooljaar nodig hebt. De ontvangster was er reuze blij mee en volgens mij vond ze het kaartje mooier dan de bloemen, het ging in haar verzamelboek van mooie kaarten. Daar kan ik nu echt vrolijk van worden als mensen je werk waarderen en je niet direct in de prullenbak belandt. 




Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van de Dutch Magnolia Lover. De opdracht van challenge 85 is iets met een dier te maken. Leuke opdracht, want er is ondertussen genoeg keuze wat dieren en magnolia betreft. Deze stempel komt uit de laatste serie van april 2014.

Ik heb deze keer maar weer eens mijn kleurpotloden uit de kast gehaald. Verder heb ik zoveel mogelijk natuurkleuren en materiaal gebruikt. Eigenlijk allemaal restjes uit de restantenbakken. De mal van de vogelkooi is van Marianne. De bloemen zijn bij Zeeman gekocht.

Van de week maar 1 kaartje, want door de aankomende vakantie heb ik de challenge in de US even  overgeslagen voor deze keer en bij de Dutch My Besties hebben we een verlengde challenge tot en met zondag. Volgende week hebben we daar een feestje, ons 1 jarig bestaan en dat gaan we vieren. Dus voor deze keer allemaal een hele fijne week en ik zie jullie graag volgende week weer terug.


Met een lieve groet van mij,

Dorothy